Колеги от 1 седмица имам следния проблем.При тръгване се чува някакво изпукване отпред.Март месец смених тампони на стабилизиращата щанга (полиуретанови от ферариста) и всичко друго си беше по предницата супер,нямаше гъкване.И сега изведнъж се появи това чукане при тръгване,да кажа че по малки неравности не се чува нищо,само при тръгване .Някакви предположения към определени места
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пукане при тръгване
Collapse
X
-
Comment
-
...
Извинявам се колеги.Колата е 156 1.8 98г .Днеска нещо размърдвах биалетки,не мисля че е в тях,мисля че трябва да я вдигна на някой канал и да видя долните носачи,единствено тях не съм пипал от както съм купил колата (1.5 година)
Comment
-
Първоначално публикувано от android88 Покажи съобщениеИзвинявам се колеги.Колата е 156 1.8 98г .Днеска нещо размърдвах биалетки,не мисля че е в тях,мисля че трябва да я вдигна на някой канал и да видя долните носачи,единствено тях не съм пипал от както съм купил колата (1.5 година)
Стъпка2:Проверяваш болтовете на моста дали са стегнати
Стъпка3:Проверяваш дали болтовете на носачите са стегнати
Стъпка4:Проверяваш дали няма спукана втулка на долен носач
ако и тва не помогне си за сервиз
Comment
-
..
Гледах всякакви болтове,всичко си е затегнато.Шарнирите и въобще долните носачи не са пипани от както съм зел колата,но тех нз как да ги напъна за да разбера,не мърдат. Но след всичкото това проверяване усетих че при поклащане на дясната гума нещо дрънчи,позаслушах се и в маншона който е след накрайника,вътре се едно има трима музиканти,дрънкат некакви железца,взех и през маншона напипах някакви частици метал.Определено нещо си е заминало,възможно ли е от рейката нещо да се счупило и въобще там какво може да се е счупило
Comment
-
Първоначално публикувано от android88 Покажи съобщениеКолеги от 1 седмица имам следния проблем.При тръгване се чува някакво изпукване отпред.Март месец смених тампони на стабилизиращата щанга (полиуретанови от ферариста) и всичко друго си беше по предницата супер,нямаше гъкване.И сега изведнъж се появи това чукане при тръгване,да кажа че по малки неравности не се чува нищо,само при тръгване .Някакви предположения към определени места) Когато е за смяна има характерно пукане или леко чаткане, но обикновено се усеща и леко почукване по педала на съединителя.
Alfa Romeo 156 2.0 TS
Comment
-
..
Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщениеПо това което си описал е вътрешен накрайник.
Comment
Comment